Zonder BKR een laptop op afbetaling

Ook zonder BKR een laptop op afbetaling? In 5 stappen heb jij direct geld op je rekening om een laptop aan te schaffen op afbetaling, zonder BKR toetsing!

Zonder BKR een laptop op afbetaling kan!

Het is dus wel degelijk mogelijk om zonder BKR controle een laptop op afbetaling te bemachtigen! Wanneer jij bijvoorbeeld een laptop op afbetaling wilt kopen op bol.com, dan zal er altijd een BKR controle gedaan worden voordat jij dit kunt regelen. Met een BKR wordt het dan onmogelijk om een aankoop op afbetaling te doen bij bol.com. Heb je geen spaarrekening of iemand die het voor wil schieten? Je kunt het ook zelf regelen in 5 simpele stappen voor direct geld op je rekening. Je kunt de laptop dan gewoon aanschaffen en later de lening afbetaling, zonder dat er een BKR controle wordt gedaan!

Zonder BKR een laptop op afbetaling met een flitskrediet

Deze manier om in 5 simpele stappen snel aan geld te komen wordt ook wel het flitskrediet genoemd. Flitskrediet is een kleine lening die je online bij lening aanbieders afsluit. Dit geld heb je vervolgens vaak al binnen 10 minuten op je rekening staan, zodat jij je aankoop bij bol.com direct kunt doen! Voordeel van het flitskrediet ten opzichte van een gewone aankoop op afbetaling doen is dat er dus geen sprake is van BKR controle. Bij een flitskrediet wordt geen BKR controle gedaan om diverse redenen. Ten eerste omdat het teveel mensen zou uitsluiten van deze leningen, aangezien 70% van de Nederlandse bevolking een dergelijke BKR registratie heeft opgelopen. Daarnaast kost een BKR controle erg veel tijd en dat staat het doel van 5 simpele stappen voor snel geld in de weg. Tot slot gaat het hier om relatief kleine bedragen dus het risico dat de lening aanbieder loopt is relatief klein.

Hoeveel kan ik lenen voor zonder BKR een laptop op afbetaling?

Het gaat dus om relatief kleine bedragen. Hoeveel kun je dan lenen met een flitskrediet vraag jij je misschien af? Het is mogelijk om alle bedragen tussen de 50 en de 1000 euro te lenen met behulp van een flitskrediet. Je kunt er dus bijvoorbeeld voor kiezen om 350 euro te lenen om een nieuwe telefoon aan te schaffen, 675 euro voor een nieuwe laptop of zelfs 900 euro voor een lekkere vakantie! Het is helemaal aan jou hoeveel je leent en waarvoor. De reden van je lening hoef je niet prijs te geven wanneer je de lening in 5 simpele stappen afsluit.

Zo regel je zonder BKR een laptop op afbetaling in 5 simpele stappen

Ben jij ge├»nteresseerd geraakt in snel aan geld komen in 5 simpele stappen zodat jij jouw aankoop op afbetaling kunt doen? Als je onderstaande stappen volgt dan staat er 10 minuten later geld op je rekening. De aanvraag zelf doe je lekker van huis uit met een paar kliks vanachter je computer regel je het. Het hele proces kost 5 minuutjes en is 24 uur per dag mogelijk, ook ‘s avonds in het weekend.
5 simpele stappen voor snel geld:
1. Zoek online naar aanbieders van flitskrediet. Andere zoektermen zijn minilening, kleine lening snelle lening.
2. Vergelijk de aanbieders met elkaar, met name op de voorwaarden aangezien deze nog al eens van elkaar kunnen verschillen.
3. Als je een keuze hebt gemaakt vul je op de website van de lening aanbieder het aanvraag formulier in en geef je aan hoeveel je wilt lenen
4. Wacht op een sms ter bevestiging van je aanvraag
5. Het geld staat 10 minuten later op je rekening!