pc op afbetaling zonder BKR controle

Ben jij op zoek naar een pc op afbetaling zonder BKR controle? Bij aanbieders van pc op afbetaling is dit vaak lastig. Gelukkig kun je het wel zelf regelen via een andere manier!

pc op afbetaling zonder BKR controle regel je zelf

Vaak heb je bij sites als bol.com, Mediamarkt online en dergelijke de mogelijkheid om het product dat je wilt kopen op afbetaling aan te schaffen. Wanneer jij niet over geld beschikt maar wel graag een aankoop wilt doen kun je hier dan gebruik van maken. Je ontvangt het product direct maar je betaalt (deels) later. Ideaal dus. Of toch niet? Aan aankopen doen op afbetaling zitten ook nadelen. Een eerste nadeel is bijvoorbeeld dat er aan deze betaalwijze extra kosten verbonden zitten, waardoor je uiteindelijk duurder uit bent. Daarnaast is het niet voor iedereen mogelijk om een pc op afbetaling te regelen vanwege een BKR registratie. Gelukkig is er ook de mogelijkheid om het zelf te regelen, zonder BKR controle!

pc op afbetaling zonder BKR controle bij minilening aanbieders

Hoe kun jij dan zelf een pc op afbetaling zonder BKR controle regelen? Heel simpel! In plaats van de aankoop te doen op afbetaling, betaal je voor je aankoop met het geld van een minilening. Een minilening afsluiten is namelijk zeer snel geregeld, makkelijk en voor iedereen mogelijk. Een minilening heeft vele voordelen ten opzichte van een aankoop doen op afbetaling, geen BKR controle is daar slechts één van. Een minilening sluit je af bij minilening aanbieders die je op internet vindt. Zij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van leningen van kleine bedragen aan mensen die niet aan de strenge eisen voldoen die bij de banken worden gesteld maar wel graag geld willen lenen. Hierdoor is iedereen in staat een minilening af te sluiten.

Waarom pc op afbetaling zonder BKR controle?

Hoe is het nu mogelijk dat je door middel van een minilening een pc op afbetaling kunt aanschaffen zonder last te hebben van een BKR controle? Hier zijn verschillende redenen voor. Ten eerste is navraag doen bij het Bureau Krediet Registratie of jij negatief geregistreerd staat erg veel werk. Dit kost dus een hoop tijd en dat staat het doel van de minileningaanbieders in de weg, namelijk zo snel mogelijk leningen verstrekken. Daarnaast heeft 70% van de Nederlandse bevolking een BKR registratie, dus als deze mensen zouden worden uitgesloten van een minilening zouden zij een groot deel van hun klanten verliezen. Tot slot gaat het hier om relatief kleine bedragen, waardoor een BKR controle overbodig wordt.

Hoeveel kan ik lenen voor een pc op afbetaling zonder BKR controle?

Hoeveel kun jij dan precies lenen voor een pc op afbetaling zonder BKR controle? Het gaat hier om vrij kleine bedragen zoals al is gezegd. Alle bedragen tussen de 50 en de 1000 euro zijn mogelijk. Ook maakt het niet uit wat je met het geld doet. Je kunt het geld gebruiken om een pc op afbetaling te kopen voor bijvoorbeeld 600 euro, maar je kunt met een minilening ook andere dingen doen zoals bijvoorbeeld 100 euro lenen voor een avondje stappen of met 800 euro je rekeningen afbetalen!

pc op afbetaling zonder BKR controle zonder rente!

het grootste voordeel van pc op afbetaling zonder BKR controle met een minilening is misschien nog wel het feit dat je over deze leningen geen rente betaalt. Op deze manier weet je dus van te voren waar je aan toe bent en zul je voor jouw lening nooit teveel betalen!