Nu een laptop kopen en later afbetalen!

Zou jij ook graag een laptop kopen maar kun je dat nu even niet financieren? Je kunt de laptop op afbetaling aanschaffen! Nu een laptop kopen en later afbetalen!

Nu een laptop kopen en later afbetalen zie je steeds vaker

Je hoort er steeds meer over. Nu kopen en later betalen. Sommigen zien het als een fijne mogelijkheid en anderen zien het als een gevaar, omdat ze bang zijn dat ze de laptop misschien toch niet af kunnen betalen. Toch is het fijn als dit mogelijk is, want dan zit je niet vast aan de datum waarop je je salaris krijgt om een aankoop te doen. Op die manier kun jij direct je slag slaan wanneer de laptop die jij wilt in de uitverkoop komt! Naast aankoop op afbetaling is er ook een andere mogelijkheid: het afsluiten van een minilening. Deze minileningen sluit je af op internet en dat gaat razendsnel, zodat jij ook direct je aankoop kunt doen. Deze minileningen hebben vele voordelen ten opzichte van aankoop op afbetaling.

Nu een laptop kopen en later afbetalen met een minilening

Misschien ben jij niet bekend met het concept minilening. Dit zijn een nieuw soort leningen die niet door de bank verstrekt worden maar door online lening aanbieders, op internet dus. Dankzij het gebruik van internet duurt afsluiten van een minilening slechts 5 minuten en bovendien is dit op elk tijdstip van de dag mogelijk. Deze leningen zijn daardoor dus erg flexibel. Je kiest zelf het bedrag van je lening en alles is mogelijk zolang het bedrag tussen de 50 en de 1000 euro ligt. Het gaat hier dus om vrij kleine bedragen. Een minilening maakt het dus mogelijk om snel en zonder gedoe aan extra geld te komen, bijvoorbeeld om die nieuwe laptop aan te schaffen!

Nu een laptop kopen en later afbetalen en de voordelen van een minilening

Waarom zou je uitwijken tot het afsluiten van een minilening in plaats van een aankoop op afbetaling te doen bij de aanbieder van de laptop die je wilt kopen? Daar zijn verschillende redenen voor. Ten eerste kun jij misschien wel geen aankoop op afbetaling doen omdat jij een BKR hebt. Mensen met een BKR worden als onkredietwaardig gezien en daardoor kunnen zij geen leningen afsluiten bij de bank en ook geen aankopen op afbetalingen doen, aangezien aan deze leningen ook een BKR check vooraf gaat. Dus wanneer je toch graag een laptop aan wilt schaffen op afbetaling kun je je dan wenden tot de minilening. Minilening aanbieders doen niet aan BKR check, omdat zij vinden dat dit niet nodig is bij vrij kleine bedragen en bovendien kost dit erg veel tijd. Zij willen zo snel mogelijk leningen verstrekken dus een tijdrovende BKR check kunnen ze niet gebruiken.

Nu een laptop kopen en later afbetalen rentevrij!

Een ander voordeel van de minilening is dat je er geen rente over betaalt. Bij aankoop op afbetaling zijn er toch vaak bijkomende kosten, soms in de vorm van rente, soms in de vorm van administratiekosten. Daardoor is aankoop op afbetaling toch altijd duurder dan wanneer je gewoon direct betaalt. Maar dat is natuurlijk niet de bedoeling! Ook in dat geval kun je een minilening afsluiten, waarover je geen rente betaalt!

Vragen bij nu een laptop kopen en later afbetalen!

Wanneer jij dus een aankoop op afbetaling doet is het verstandig om te overwegen wat voor jou belangrijk is en of jij eventueel ook baat hebt bij het afsluiten van een minilening. Wil je hier graag persoonlijk advies over? Minilening aanbieders zijn zes dagen per week, van maandag tot zaterdag, telefonisch bereikbaar voor al jouw vragen.