Laptop op afbetaling zonder BKR

U wilt eigenlijk geld lenen voor een nieuwe laptop, maar u staat BKR geregistreerd? Kijk dan hier voor een laptop op afbetaling zonder BKR!

Een laptop aanschaffen gaat niet in de koude kleren zitten. Er zijn op het moment zo veel verschillende modellen op de markt dat de keuze voor de consument er niet makkelijker op is geworden. En als u krap bij kas zit dan moet u  ook nog eens uitzoeken hoe het zit met betaling. Staat u BKR geregistreerd  dan wordt het al helemaal een lastig verhaal: zie maar eens een laptop op afbetaling zonder BKR te vinden.

Een andere optie dan een laptop op afbetaling zonder BKR

In het algemeen geldt de regel dat wanneer u een product op afbetaling wil kopen, dat u BKR geregistreerd wordt. Staat u al BKR geregistreerd, dan is het kopen op afbetaling vaak niet mogelijk. Een laptop op afbetaling zonder BKR is dus een illusie. Gelukkig zijn er nog andere opties om geld bij elkaar te krijgen voor een nieuwe laptop. Er zijn namelijk kredietverstrekkers die niet naar de BKR kijken bij het verstrekken van leningen. Dit kan voor u een uitkomst zijn.

Wat houdt lenen zonder BKR in?

Bij online kredietverstrekkers kunt u tegenwoordig ook vaak terecht als u BKR geregistreerd bent. Bij deze websites kunt u vaak terecht voor leningen tot 1000 euro. Stel dat uw laptop 500 euro is, dan kunt u snel en gemakkelijk een lening van 500 euro afsluiten. Vaak is het ook zo dat wanneer u voor een kortere periode de lening afsluit, u geen rente betaalt over het geleende geld. Dit maakt een minilening voor een laptop een stuk aantrekkelijker dan een laptop op afbetaling.

Voordelig een laptop op afbetaling zonder BKR

Voor u is de voordeligste optie om zelf een krediet aan te vragen. Online gaat dit gemakkelijk en snel. U kunt hier terecht voor bedragen tot 1000 euro en vaak betaalt u geen rente over het geleende bedrag. Het afsluiten van zo’n minilening is binnen enkele muisklikken gebeurd, zodat u gelijk tot aanschaf van u laptop kan overgaan. De belangrijkste reden voor u om op deze wijze geld te lenen voor uw laptop is dat deze aanbieders niet met BKR registraties werken. Als u geregistreerd staat is het geen probleem om bij deze aanbieders geld te lenen, maar ook wanneer u niet geregistreerd staat kunt u op deze wijze voorkomen dat u in het register belandt.

De voordelen op een rijtje

Mocht u nog twijfelen aan de voordelen van het lenen boven het kopen van een laptop op afbetaling houdt dan de volgende zaken goed in het achterhoofd. Een laptop op afbetaling zonder BKR is niet mogelijk. Bij het lenen van een minikrediet is het mogelijk om zelf de aanbieders te vergelijken om zo tot de voordeligste aankoop te komen. Online is een lening zo afgesloten. Vele online kredietverstrekkers zorgen er voor dat er binnen uur het geld op de bankrekening staat. Een prima alternatief voor een laptop op afbetaling zonder BKR.