Laptop kopen op afbetaling zonder BKR

Wil jij graag een laptop kopen op afbetaling zonder BKR? Het is mogelijk om je aankoop te doen ondanks een BKR registratie!

Laptop kopen op afbetaling zonder BKR?

Heb jij een prachtige laptop gezien bij de Saturn, de Mediamarkt of bij Bol.com? Is hij nu net deze week in de uitverkoop, maar heb jij het geld niet? Kun je niet een aankoop op afbetaling doen door een BKR of biedt de verkoper deze mogelijkheid niet? Je kunt uitwijken naar het afsluiten van een minilening om snel aan geld te komen en zo toch vandaag nog die laptop te kopen, in de winkel of via internet. Jij bepaalt zelf de hoogte van je lening en waaraan je het besteed! Je kunt dus vandaag nog al je aankopen financieren!

Laptop kopen op afbetaling zonder BKR zonder gedoe

Fijn aan deze minileningen is dus dat het altijd mogelijk is om op deze manier je aankoop te doen. Zolang je minimaal 21 jaar bent en beschikt over vaste inkomsten kun jij op elk moment van de dag een minilening afsluiten. Daarnaast kost het je weinig moeite om snel geld op je rekening te ontvangen, want er zijn geen vervelende procedures waarbij je BKR gecontroleerd wordt of papieren op moet sturen. Je kunt gewoon via internet je aanvraag doen en dat kost je slechts 5 minuten. Dit alles gebeurd online, je hoeft er de deur niet voor uit. Snel geld op je rekening was dus nooit eerder zo makkelijk!

Laptop kopen op afbetaling zonder BKR voor hoeveel geld kan ik lenen?

Hoeveel geld jij kunt lenen bepaal je eigenlijk vooral zelf. Je kunt namelijk zelf de hoogte van je lening bepalen, zolang het bedrag tussen de 50 en de 1000 euro in ligt. Dus heb jij 600 euro nodig om die mooie laptop van de Mediamarkt aan te schaffen? Of wil jij die iPad kopen bij Bol.com van 550 euro? Of misschien heb jij wel 800 euro nodig voor iets heel anders, zoals bijvoorbeeld de rekeningen van deze maand. Het is helemaal aan jou en bovendien hoef je de reden van lenen niet te delen met de lening aanbieder.

Kosten bij laptop kopen op afbetaling zonder BKR

Een ander belangrijk aspect zijn de kosten. Hoeveel betaal je wanneer je een aankoop op afbetaling doet en hoeveel betaal je wanneer je een minilening afsluit. En vooral belangrijk, wanneer ben je goedkoper uit? Een minilening heeft het voordeel dat je geen rente betaalt over deze leningen. Dankzij het online verstrekken van deze leningen betaal je echt alleen voor de lening zelf, en niet voor dure kantoorpanden of personeel. Daardoor is het mogelijk voor de lening aanbieders om deze leningen aan te bieden zonder rente. Dat scheelt in de portemonnee maar zorgt er ook voor dat je van te voren weet wat je kunt verwachten. Bij een minilening betaal je dus alleen vooraf een bedrag aan administratiekosten en aan het einde van de looptijd de aflossing, daar komen verder geen kosten meer bij. Bij een aankoop op afbetaling betaal je vaak wel rentekosten, want het valt gewoon onder krediet. Lees hiervoor altijd goed de kleine lettertjes, want ze doen het vaak zo lijken alsof je niets extra’s betaalt bij een aankoop op afbetaling hoewel je wel vaak duurder uit bent!