Laptop betalen in termijnen

U heeft op het moment even geen geld, maar u heeft wel een nieuwe laptop nodig? Een laptop betalen in termijnen kan de uitkomst bieden!

Als uw computer of laptop kapot gaat dan komt dat nooit goed uit. Zeker niet op het moment wanneer u net wat krap bij kas zit. Omdat u toch niet zonder een laptop kan wilt u er zo snel mogelijk een aanschaffen. Een optie die u op dat moment kan overwegen is een laptop betalen in termijnen.

Wat houdt een laptop betalen in termijnen in?

Wanneer u een laptop in termijnen betaalt houdt dit niets anders in dan dat u uw laptop niet in één keer betaalt, maar dat u de betaling verspreidt over een periode. De momenten dat u betaalt kunnen wekelijks, maandelijks, per kwartaal of per jaar zijn. U leent het geld in principe bij de verkoper en betaalt hem elk termijn een stukje terug. Dit klinkt allemaal heel mooi, maar bij het betalen in termijnen komen er ook extra kosten om de hoek kijken. De rente die gevraagd wordt is niet mis, deze is namelijk vaak rond de 15%. In dit geval betaalt u dus meer voor de laptop dan dat deze eigenlijk waard is.

Een laptop in termijnen betalen of lenen?

Een alternatief voor het betalen in termijnen is het lenen van de kosten die u gaat maken. U vraagt een krediet aan voor het bedrag wat u  nodig heeft om de laptop te kunnen betalen en ontloopt op deze wijze de rente waar u niet op zit te wachten. U wilt snel uw laptop aanschaffen, dus ook snel geld op uw rekening hebben. Tegenwoordig is het via het internet al snel geregeld. Tot 1000 euro leent u gemakkelijk via het internet en indien u binnen de afgesproken termijn terug betaalt wordt hier vaak geen rente over gerekend. Zoals u begrijpt is dit een veel voordeligere oplossing dan een laptop betalen in termijnen. Stel dat u een lening wil afbetalen over de langere termijn, dan kunt u op zoek gaan naar een voordelig rente tarief zodat u goedkoper uit bent dan bij het betalen in termijnen.

Een laptop betalen in termijnen een goed idee?

Het beste is om zelf een klein krediet aan te vragen waarover u geen rente betaalt. In dit geval maakt u geen kosten om de afbetaling in termijnen te financieren. Op het internet zijn er een groot aantal kredietverstrekkers die een lening aanbieden waarover u geen rente betaald. Deze zijn zeer toegankelijk en maken het mogelijk dat u gelijk tot aanschaf van uw laptop over kan gaan. Zo kan u een laptop betalen in termijnen vermijden. Het is een goed alternatief wat er voor zorgt dat u gelijk geld op uw bankrekening heeft. U betaalt niet meer voor uw laptop dan strikt noodzakelijk!

Aan het lenen van geld in plaats van een laptop betalen in termijnen hangen een aantal voordelen:

  • Lenen zonder rente is voordeliger dan betalen in termijnen
  • Het geld is vaak binnen een uur gestort op uw bankrekening
  • Alles online regelen zonder papierwerk
  • BKR registratie vormt geen probleem
  • Online betrouwbaar lenen door toezicht AFM